KÉRDÉSE VAN?Kovács Ernő Facebook ikon
+36-20/403-6429

* minden telefonszámot visszahívunk, e-mail címre
válaszolunk és igérjük, NEM KÜLDÜNK SPAM-et!

 

A csapat - több mint 150.000 órányi megélt tapasztalat


 

"A Csapatomra a csapatmunka a jellemző. Mindig is bődületesen nagy hangsúlyt fektettem a minőségi ügyfélkiszolgálásra. Óriási elvárásaim vannak, és éppen ezért komoly szűrőt alkalmaztam a munkatársak kiválasztására. Elsődleges célom az, hogy a vállalatépítésben mi is szerepkört kapjunk és bebizonyítsuk, hogy mindazok a területek, amikben profik vagyunk, többé-kevésbé mintázhatóak."

 

Kovács Ernő - A vállalat magja
Média, kis és nagyvállalati, valamint pénzügyi világból szerzett értékesítési, fejlesztési, vállalatépítési stratégiák újramintázásával, objektív látókörrel csobbanok be a vállalatokba. 20 évnyi, emelt szintű fejlesztési ismereteimmel vezetek be a piacra olyan automatizált rendszereket, melyek a megrendelő vállalatokra nézve komoly munkaidő- és anyagi megtakarítással járnak.

 

Tóth Róbert - A csapat vezetője
20 évnyi vállalatirányításban szerzett tapasztalat alapján képes a jót még jobbá varázsolni. Elképesztő stratégiai gondolkodásmóddal rendelkezik, és képes egy szétesett csapatot pillanatok alatt összefésülni. Egy vállalat a számára egy jól kialakított játszótér. Gondolkodása elengedhetetlen abban a tekintetben, hogy egy program miképpen váljon felhasználó-, azaz vállalatbaráttá.

 

Kovács Kriszti - A pénzügy szíve
Vállalatunk egyik legfontosabb tagja. Kriszti a számok nyelvén ért. Kizárólag neki köszönhető, hogy a pénzügy és a szerződések mindig rendben legyenek. Kényesen figyel a határidők pontos betartására, elősegítve az ügyfelekkel való sikeres, hosszútávú együttműködést.

 

Heim Bálint - A diszkréció feketeövese
Bálint egy igazán nyugodt, barátságos ember, aki tényleg ismeri az alázatot. Részéről sosem merül fel olyan helyzet, mint amivel sokszor a pénztáraknál lehet találkozni, a „kiégett arccal”. Bálint elsődleges célja a kiegyensúlyozott, win-win üzletek kialakítása. A munkánkkal kapcsolatos tények átadása és tévhitek eloszlatása szebbé teszi napjait.

 

Pannon Safe Kft. - A megoldás pénzügyekben
Az alkuszcég, aki a pénzügyi kérdésekben tökéletesen eligazodik. Számos esetben fut be hozzánk a hír, hogy a megrendelő szerint az ötlet bomba jó, bombabiztos, de hiányos a pénzügyi tőke. A Pannon Safe Kft. hihetetlen banki kapcsolatának és banki hirdetmény ismeretének köszönhetően a fejlesztésre megtalálja a megoldást.

 

 

A központ - ahol a fejlesztés folyik


Kovács Ernő logó
Központ: 7720 Pécsvárad, Tavasz u. 14/a
Telefon: +36-20/403-6429
E-mail: kerdesemvan##kukac##kovacserno.hu
Adószám: 66028608-1-22
NAIH engedélyszám: NAIH-121843/2017
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 08:00-17:00
Rendkívüli ügyfélszolgálat: 17:00-08:00

 

© 2017 Kovács Ernő és csapata • Minden jog fenntartva

Kovács Ernő alléc logó

Székhely: 7720 Pécsvárad, Tavasz u. 14/A • Adószám: 66028608-1-22
email: kerdesemvan##kukac##kovacserno.hu • nyitvatartás: hétfő-péntek: 08:00-17:00
rendkívüli ügyfélszolgálat: 17:00-08:00 • NAIH Engedélyszám: NAIH-121843/2017

/static/szerkezet/kulsooldalak/google_sites_logo.pnghttp://kovacs-erno-a-valoban-megbizhato-programozo.business.site/https://www.facebook.com/kovacs.erno.a.programozohttp://melyinterjuk.hu/a-siker-vallalkozoi/amegbizhatoprogramozohttps://www.linkedin.com/in/erno-kovacs-programmer/
Vissza az oldal tetejére!