KÉRDÉSE VAN?Kovács Ernő Facebook ikon
+36-20/403-6429

* minden telefonszámot visszahívunk, e-mail címre
válaszolunk és igérjük, NEM KÜLDÜNK SPAM-et!

 

Pénzügyi finanszírozás - A bomba ötlet megvalósításának kulcsa


A minap egy kezdő zenész ügyfelünk kérte a segítségünket népszerűségének és fellépései számának növelésével kapcsolatban. Induló díjnak kb. 200.000 forintos összeg jött ki, mely tartalmazza a weboldalt, youtube kampányokat, valamint CD-írást és nyomtatott brossurát. Előzetes kalkulációnk alapján nagyjából 5-8 fellépés hozza vissza ezt a költséget.

A bökkenő viszont az, hogy az ügyfélnek nincs ennyi pénze.

Pannon-Safe és Kovács Ernő logóNemrég egy pénzügyi értékesítő keresett meg minket, hogy szüksége lenne egyedi szoftverre ahhoz, hogy ügyfeleket tudjon toborozni és végre tudja végezni a munkáját. A probléma, hogy a 350.000 forintos díj számára vagyon, és nincs ennyi pénze.

A konklúzió az, hogy ez egy mindennapos probléma, sok vállalkozó szembesül ezzel a helyzettel.

Érdekes ördögi kör ez, mert az ügyfélnek pénzre van szüksége ahhoz, hogy ügyfelet tudjon szerezni, hogy pénze legyen.

Erre a megoldatlan piaci helyzetre dolgoztunk ki egy igazán egyedi csomagot. Leszerződtünk egy nagy tapasztalattal rendelkező alkusz céggel és partneri viszonyban oldjuk meg ezt a kérdést.

Fontos számunkra, hogy Ön is megismerje, kikkel dolgozunk együtt, éppen ezért kérem, ide klikkelve olvassa el a Pannon-Safe Kft. bemutatkozó anyagát.

 

Ajándék - mert mi ismerjük a gesztus fogalmát

Heim Bálint munkatársunk fogadja az Ön hívását (+36-20/403-6429). Segít a tisztánlátásban, és arról is beszél, hogy az irodánkban adunk Önnek egy 25.000 forint értékű tanácsadást ajándékba, mert mi valóban ismerjük a gesztus fogalmát!

© 2017 Kovács Ernő és csapata • Minden jog fenntartva

Kovács Ernő alléc logó

Székhely: 7720 Pécsvárad, Tavasz u. 14/A • Adószám: 66028608-1-22
email: kerdesemvan##kukac##kovacserno.hu • nyitvatartás: hétfő-péntek: 08:00-17:00
rendkívüli ügyfélszolgálat: 17:00-08:00 • NAIH Engedélyszám: NAIH-121843/2017

/static/szerkezet/kulsooldalak/google_sites_logo.pnghttp://kovacs-erno-a-valoban-megbizhato-programozo.business.site/https://www.facebook.com/kovacs.erno.a.programozohttp://melyinterjuk.hu/a-siker-vallalkozoi/amegbizhatoprogramozohttps://www.linkedin.com/in/erno-kovacs-programmer/
Vissza az oldal tetejére!